Daar lag ‘ie me weer toe te shinen op de deurmat, de Styletonebox van februari ’18! Elke maand weer een verrassing wat er in het doosje zit!

Je bent gewend dat ik de Styletonebox unbox in een video en meteen laat zien hoe de producten werken. Deze video’s worden niet bizar goed bekeken, dus besloot ik deze editie in een artikel te unboxen. Ik laat je per item een foto zien er vertel je meer over het product. Ook laat ik je mijn persoonlijke mening over het product weten.

Emite – Active Eye Light Concealer

Emite - Active Eye Light Concealer

De Active Eye Light Concealer van Emite (€ 27,00) reduceert effectief de tekenen van ouder worden en minimaliseert donkere kringen onder de ogen (ha, kan ik dat even goed gebruiken!). De cream bevat het ingrediënt Millesis wat de natuurlijke barrière en weerstand van je huid versterkt. Ook stimuleert het de collageenaanmaak van de huid en licht het de huid rondom je ogen op.

De substantie zit in een tubetje met kleine tuit en is huidskleurig. Het smeert goed uit en dekt goed, ook bij het uitsmeren. De geur is iets minder lekker, maar trekt snel weg. Wel voel je het een beetje zitten. Ik ga dit product er zeker vaker bijpakken, want die donkere kringen kunnen mij niet goed genoeg verdoezelt worden.

Lord and Berry – Blush Crayon Camelia

Lord and Berry - Blush Crayon Camelia

Het volgende product is een Blush Crayon van Lord and Berry (€ 15,00) en ik gok dat Camelia de kleurnaam is. Het is een cream blush die makkelijk in de huid te blenden is en op te bouwen tot een ware healthy glow.

Hoewel het opbrengen van deze blush me nogal gevoelig leek, lijkt het over de huid te glijden. Je kunt het inderdaad mooi uitblenden en opbouwen. Je krijgt er lekkere frisse, rode wangen van alsof je een lekkere wandeling hebt gemaakt in de kou.

Skin & Tonic – Lip Balm

Skin & Tonic - Lip Balm

Skin & Tonic is opgericht door Sarah, die behoefte had aan natuurlijke huidverzorging.  De producten van Skin & Tonic bevatten simpele en organische ingredienten.  De Lip Balm van Skin & Tonic (€ 4,95) is een fameus product en belooft heerlijk te zijn.

Mijn lippen smeekten om een smeerbeurt, zo droog waren ze, dus een mooi moment om deze Lip Balm uit te testen! Hij smeert heerlijk en is lekker zacht. Hij heeft een lichte kokosgeur, maar dat ruik je niet zodra het op je lippen zit. Prima product dus!

Ofra – Lipliner

Ofra - Lipliner

In deze box zit een van de drie lipliners van Ofra: Baby Doll, Cherisch of Pink. In mijn box zat de eerste kleur, Baby Doll.  Het potlood (€ 13,00) is waterresistent en ook prima te gebruiken op gevoelige lippen. Het is gemaakt van synthetische bijenwas en belooft een soepel, zacht en long lasting effect.

Hoewel ik weet dat een lipliner een absolute must is om je lipstick goed te laten zitten, vind ik het persoonlijk altijd zo’n gedoetje. Wel brengt hij zoals beloofd supermakkelijk aan en heeft een goede pigmentatie. Toch laat ik hem verder liggen, want het is ook niet zo mijn kleur.

Double Dare Spa – Jet 2 in 1 Mask Kit

Double Dare Spa - Jet 2 in 1 Mask Kit

Deze Jet 2 in 1 Mask Kit van Double Dare Spa (€ 9,00) is gemaakt om de hydratatie van je huid een boost te geven. Want je huid heeft immers veel te verduren tijdens een vliegreis. Dit setje bestaat uit een microfiber doekje en een masker. Het doekje en masker bevatten superantioxidanten zoals cactusfruit en blauwe bes. Het masker repareert en verzorgt de huid en draagt bij aan het soepel houden van je gezicht. Het zorgt ervoor dat je huid herstelt van stress, droogheid en vuil.

Ik kan gewoon niet wachten totdat ik een rustig moment kan vinden om deze set te proberen. Ben er zo aan toe! Ik denk dat ik dat lekker vandaag maar ga doen, goed idee?

Dat was hem dan, de Styletonebox van februari! Met een totale waarde van bijna 70 euro is het zijn geld (€ 12,50) echt wel waard! Hoewel ik de lipliner niet ga gebruiken, ga ik dat met de andere producten zeker wel doen!

Van welk product gaat jouw hart sneller kloppen?

 

27 Comments

  1. Even off the record: wat ziet het doosje er gaaf uit zeg! Ik verzend ook vaak spullen en ik heb zlef nu een saaie, duurzame doos.

  2. Rood is zo spannend om op te doen als je het krijgt. Ik ben altijd veel te bang dat het net mijn kleur is.

  3. Leuke producten mooi prijsje ook de box 12.50 de meeste zijn wat duurder. Ik vind de masker absoluut het leukst

  4. Leuke productjes in deze box
    Die blush vind k wel speciaal, leuk dat ie t zo goed doet

  5. De prijs van de box valt me heel erg mee moet ik zeggen. De kleuren van de blush en het lippotlood spreken me wel aan. Niet zo schreeuwerig (daar hou ik niet zo van).

  6. Hele gave box dat spreekt mij heel erg aan als het leuk is verpakt. Daarnaast lijken het mij ook fijne producten.

  7. Ik vind Camelia een hele leuke naam. Dit is er namelijk eentje die ik heb gebruikt in mijn verhalenserie De Jongen. Ik dacht eerst dat het een normaal potlood was, oeps.

  8. Lip potlood van ofra ken ik ook die is echt goed. Leuk geschreven.

  9. Dat masker klinkt alleen al zo lekker dat ik het meteen wil gebruiken! De jet 2 in een , heerlijk!

  10. Wat leuk, ik ken het concept helemaal niet! Tof hoor en leuk om zo nieuwe producten te ontdekken. Een maskertje kan mijn huid ook gebruiken, leuke ontdekking

  11. Pingback: Hoe kom je van donkere kringen onder je ogen af? - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.