Vorige week kon je deel 1 van mijn tripje naar Roemenië bekijken. Vandaag tijd voor deel 2 waarin Sharon weer lekker local aan het ontbijten is en we een hele grote shopping mall bezoeken. Ook struinen we het centrum nog door en op dag 4 gaan we naar huis.

Ook heb je nog een shoplog van mij tegoed, deze vind je aan het einde van de video!

 

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea’s.

8 Comments

  1. Bijzondere plek voor een vakantie. Dat is mss wel het leukste aan een verrassingreis dat je er zelf mss nooit aangedacht had om naar toe te gaan

  2. Wat leuk! Zoiets zou ik ook ooit willen doen, maar ik weet niet of ik de controlfreak in mezelf kan loslaten.

  3. Ik ga dan toch zo’n hele vlog kijken, zo tegen acht uur ’s morgens, momentje voor mezelf. Roemenie past jullie goed. Wat leuk om dit samen te doen. Gezellig even meekijken.

Write A Comment