Deze week deed ik niet zoveel spannende dingen. Ik ruimde het een en ander op, maakte een aantal video’s en nam tijd om even lekker te tutten. Masker op mijn snoet, zelfbruiner op de benen en een voetenmasker zorgden voor een relaxt weekend. Klik op onderstaande video om deze lekker te bekijken!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea’s.

10 Comments

  1. Ja heerlijk om tijd voor jezelf te nemen met een masker. Ik adviseer het mijn klanten in mijn schoonheidssalon ook.
    En een stralende huid en even uitgerust 🙂

  2. Het eerste wat mij opviel was die foto. Moest echt lachen – sorry. Zelf vind ik maskertjes altijd zo lachwekkend – vooral bij mezelf.

Write A Comment