Deze week start de maand maart alweer! Voor mij staat dit in het teken van de verjaardag van Max en de start van het voorjaar, en man, wat heb ik daar een zin aan! Deze week was voorlopig de laatste drukke week, wat ben ik daar blij mee! Kijk en lees je mee wat er allemaal gebeurde tijdens Eke’s week: week 9 met ziekenhuis, feest en grote teleurstelling.

Zondag

Ik word wakker met een flinke dosis koppijn en we besluiten er een rustig dagje van te maken. Na het ontbijt gaat Max in bad en start ik de wekelijkse was op. Jeroen gaat ondertussen boodschappen doen. Als hij terugkomt gaat hij met Max klussen in de schuur zodat ik even rustig kan douchen. Onder de douche was ik meteen ook even mijn kwasten.

Als ik klaar ben komt Max weer naar binnen en gaan we lekker boekjes lezen op de bank.

Boekjes lezen

Daarna eten we een boterham, gaat Max een filmpje kijken op de tablet en ga ik aan de knutsel.

knutsel

Het is een kartonnen ster waar je lampjes in kunt doen. Je kan hem helemaal naar eigen wens oppimpen. Ik ben niet zo bizar creatief, maar vind dit toch wel even leuk om te maken. Ik kocht dit knutselpakketje bij Action en de shoplog hiervan is afgelopen maandag online gekomen. Ik vertel je er zo meer over.

Na mij gefröbel ga ik koken, we eten heerlijk boerenkool. Daarna brengen we Max naar bed en kruip ik nog even achter mijn laptop om een begin te maken aan deze Eke’s week.

Maandag

Vandaag ben ik aan het werk. Ik heb niet zo’n lekkere dag omdat ik veel onrust ervaar voor een spannende afspraak voor morgen in het ziekenhuis. De dag loopt dus niet helemaal zoals ik wil! Hierdoor dus ook geen foto’s, sorry!

Dinsdag

Vandaag vrij, maar helaas geen Max&Mamma-dag. Ik ga naar het VUmc in Amsterdam en mijn moeder gaat mee. Max heeft gezellig een dagje met opa! Maar eerst nog even rustig een boekje lezen.

Boekje lezen

Ik ga vrij verheugd naar Amsterdam toe, want ik krijg na twee jaar wachten, eindelijk een eigen hoortoestel! Haha, grappig. Niet dus. Er is een verkeerd hoortoestel besteld en ik ben dus voor niks naar Amsterdam gereden. Gelukkig is het parkeren gratis en kost benzine ook niks. En in de tijd dat ik kwijt ben had ik toch niks anders te doen!

Eerlijk? Ik ben totaal flabbergasted, van mijn apropos en weet niks te zeggen. Ik begin het bijna hilarisch te vinden wat er allemaal wel niet fout gaat. Maar eigenlijk is het heel verdrietig en stom, want ik heb nu nog niks. Wel is er direct een gehoortest afgenomen en gaan mijn moeder en ik de stad maar even in.

Weer in Lelystad aangekomen eten we bij mijn ouders, heerlijk Boerenkool!

Boerenkool

Daarna spoeden we naar huis, want we moeten de boel natuurlijk even mooi versieren voor Max, die morgen jarig is!

Versieren

Als we daarmee klaar zijn, ga ik eens goed zitten voor een klachtmail naar het VUmc Audiologisch Centrum. Ik hoop dat ik hierdoor wat druk kan zetten achter een snelle oplossing.

Woensdag

Mijn baby is jarig!!! Drie jaar is hij geworden, mijn allerliefste knul! We maken hem wakker door zingend zijn kamer binnen te komen met een kado. Hij is nog wat knorrig, maar zodra hij doorheeft dat het zijn kado is, scheurt hij enthousiast het papier van de doos. Een Duplo Ziekenhuis is Max rijker en hij is er niet bij weg te slaan!

Jeroen en ik hebben allebei vrij genomen en we gaan met zijn drieën een dagje weg. Max wil graag vliegtuigen kijken, dus togen we naar Schiphol!

Schiphol

We gaan  kijken op het Panoramadek. Daar staat een vliegtuig waar je in kan kijken en zie je vliegtuigen opstijgen.

Daarna gaan we lekker lunchen, een heerlijk broodje zalm voor Jeroen en mij, Max krijgt pannenkoeken!

broodje zalm

Jeroen en Max knuffelen wat af vandaag, haha.

knuffelen

Eenmaal weer thuis slaapt Max flink, hij is moe van alle indrukken. Als ik aan het koken ben, komt een vriend van Jeroen spontaan langs en blijft gezellig mee-eten. Later komen mijn ouders ook nog even langs, ze konden niet wachten om Max het kado te geven: een graafmachine!

Jeroen gaat na het eten naar Judo en ik breng Max naar bed en bedenk me dat ik de traktaties voor op de opvang nog moet maken, haha.

Traktaties

Ik maak luchtballonnetjes van bekertjes, rietjes, een ballon en washi tape en vul ze met een koekje en druiven. Prima toch?

Het is natuurlijk vandaag ook drie jaar geleden dat ik bevallen ben. Ik vond het een mooi moment om mijn bevallingsverhaal met jullie te delen. Heb jij het al gelezen?

Donderdag

We brengen Max samen naar de opvang, er hangt al een mooi welkomstverjaardagsbord voor hem klaar!

welkomstverjaardagsbord

Daarna gaan we twee basisscholen bezoeken, waarvoor we hem een jaar van te voren in moeten schrijven. Ik vind dit best wel een dingetje. Max is nog zo mijn kleine jongetje!

Halverwege de ochtend arriveer ik op mijn werk en de dag vliegt om! Ik heb alweer weekend!

Mijn Q&A-video met ontzettend leuke vragen kwam online, zo leuk om te maken!

Vrijdag

We gaan er weer op tijd uit. Eindelijk een dagje met mijn jochie. We gaan naar Peutergym en daarna even bij Opa&Oma langs. Ook gaan we nog even naar de winkel en langs mijn werk: thermoskannnen lenen voor Max zijn verjaardag zaterdag.

Max gaat na de lunch en een kort filmpje op de tablet lekker slapen en ik neem een video op. Als Jeroen weer thuis is, rijden we naar mijn ouders en eten daar lekker zelfgemaakte pizza!

Pizza

Zaterdag

We slapen lekker uit en daarna gaan Jeroen en Max boodschappen doen. Ik douche even lekker en als zij terug zijn, ga ik met Max de bestelde taartjes halen bij Hema en nog wat spulletjes bij Kruidvat.

Daarna haalt Jeroen vis en als we klaar zijn met eten gaan we naar de Gymzaal hier in buurt. Alles klaarzetten, want we gaan Max zijn verjaardag hier vieren!

Gymzaal

Iedereen, jong en oud, is heerlijk bezig en heeft plezier. Zo leuk om te zien!

Dat was ‘em dan jongens. De laatste drukke week voorlopig, heerlijk! Volgende week nauwelijks plannen. Ik heb lang weekend omdat ik dinsdag, donderdag en vrijdag werk en zaterdag ga ik lekker High Tea-en met Irma van Irmatennapel.nl daar heb ik enorm veel zin in!

Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

5 Comments

  1. Gefeliciteerd met je kleine mannetje.

    Bijzonder verhaal van het ziekenhuis, ellendig zeg. Ik hoop dat het snel is opgelost.
    Nu even genieten van je rust.

    Groet Jeanine.

  2. Eke en Jeroen van harte gefeliciteerd met jullie grote vent Max…..fijn om weer even te lezen…enne je bevallinsverhaal mooi

  3. Leuk om zo met je mee te kunnen leven Eke! Wat stom zeg in de VU, hopelijk lossen ze het snel op. En natuurlijk nog gefeliciteerd met je zoon. Die van ons wordt in juli 3, echt bizar dat hij volgensd jaar naar school gaat. Zie het nog niet voor mij! Fijne dag nog, XX

  4. Wat een leuke foto van Jeroen & Max! Weer hartstikke leuk om mee te kijken in je week, al was het een druk/heftig weekje! Heb super veel zin in zaterdag, ben benieuwd! 😀

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.