Over precies een maand dan is het zo ver: mijn verjaardag! Het is serieus kinderachtig te noemen hoe ik mij verheug op deze dag. Wat is er nu leuker dan jarig te zijn, cadeautjes te krijgen en taart te eten met mensen die je graag om je heen hebt? Ik merk in mijn omgeving dat ik daar best alleen in sta, want voor de meeste mensen hoeft het niet, zo’n verjaardag vieren. Nou, het kan mij weinig schelen. Ik heb zin in mijn verjaardag en daar hoort natuurlijk een verlanglijstje bij.

Benieuwd wat ik graag zou willen hebben? Lees dan verder!

Hoofdtelefoon

Hoofdtelefoon

Bron foto: www.hm.com

Deze hoofdtelefoon (€ 39,99) zag ik in een video van Vera Camilla en ik werd direct hebberig. Hoe gaaf is deze dan? Ik heb eigenlijk niet eens een hoofdtelefoon nodig, mijn oordopjes volstaan, maar deze lijkt me gewoon te gek! Ik weet zeker dat veel mensen het een verschrikkelijk lelijk en tacky geval zullen vinden, maar dat maakt het feit dat ik hem wil hebben alleen maar groter, haha.

Dienblad

Dienblad

Bron foto: www.xenos.nl

Ook dit dienblad (€ 19,99) zag ik in een video van een blogger voorbij komen, alweer enige maanden geleden. Ik vind de kopertrend echt geweldig en dit zal niet het enige koperen product zijn in dit lijstje. Ik wil deze gaan gebruiken op onze salontafel om er kaarsen op te zetten. Nu twijfel ik of ik dan losse kaarsen zal doen of hier nog houdertjes in ga zetten. Wat denken jullie?

Klok

Klok

Bron foto: www.kwantum.nl

Om nog maar even in de kopertrend te blijven, zou ik graag deze klok (€ 14,-) willen hebben. Natuurlijk hebben we een klok die gewoon prima werkt, maar ik vind deze zooooo mooi! Ja, ik wil deze klok gewoon!

Boeken

Boeken

Bron foto’s: www.bol.com

Jeroen en ik vinden boeken altijd fijne kado’s om te geven en te krijgen aan en van elkaar. Hij vroeg mij dan ook om een lijstje te maken van een aantal boeken die ik wilde hebben. Nou lieverd, hier komen ze dan :-D.

Als eerste het boek Beauty van Lauren Conrad (€ 14,99). Ik volgde altijd trouw The Hills en LC was mijn favoriet. Haar haren, kleding en make-up vond ik altijd adembenemend. Ik ben dus ook erg benieuwd naar dit boek!

Omdat ik probeer professioneler te gaan bloggen, lijken De Blogbijbel (€ 10,-), How Blogs Work (€ 19,99) en Wetboek voor Bloggers (€ 22,95) mij leerzame boeken. Ik denk dat ik nog een hoop kan leren en daarom zouden deze boeken zeer welkom zijn!

Benefit Brow Treatment

 

Benefit Brow Treatment

Bron foto: www.douglas.nl

Het lijkt mij super om een keer een Brow Treatment (€ 25,-) te doen bij Douglas in hun Benefit Brow Bar. Ik zou best wat willen veranderen aan mijn wenkbrauwen, maar durf dat zelf niet goed te doen. Zie je het al voor je dat er iets misgaat en ik met supergare wenkbrauwen door het leven moet? Moet er aar een keer van komen hè, zo’n afspraak!

Nou, dit waren ze dan, een aantal dingen op mijn lijstje die ik graag voor mijn verjaardag zou willen! Natuurlijk mogen de L’oréal Paris Kristina Bazan Nagellak Kit (€ 9,49),  Paula’s Choice Calm Redness Relief starter set (€ 115,60), W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter (€ 5,-), Morphe 35F Fall into Frost palette (€ 27,99) of het Sleek Highlighting Palette Solstice (€ 13,95) uit mijn Make-up Wish List van november ook hoor (de rest uit dat lijstje heb ik inmiddels al gekocht).

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn lijstje vinden en wat jij echt heel graag voor je verjaardag zou willen hebben! Laat je een reactie achter?

 

 

18 Comments

  1. Hey Eke! Leuk leuk je verheugen op je verjaardag! Ik ben ook over een maandje jarig, 9 feb, en ook mijn verlanglijstje ligt klaar. Vooral praktische dingen eigenlijk zoals een nieuwe blender, eastpack rugzak, nieuwe sportoutfit, wifi kabel voor mn camera en dubbelwandige koffie en theeglazen 🙂 Oei wat een lijst 😉 Groetjes!

  2. Ik zit in een ander ‘segment’ (53 jaar), maar ik wil graag: een goeie microfoon te gebruiken bij interviews of vlogs of een nieuwe bril.

  3. Hier net jarig geweest en had geen verlanglijstje, sterker nog ik haat jarig zijn! Tja… misschien komt het door de toenemende leeftijd KUCH haha

    • Eke Reply

      Ahhhh, hahaha. Ik zie het veel hoor, in mijn omgeving. Daarom schaam ik me ook bijna, haha.

  4. Leuke wishlist. Het dienblad is zo mooi. Ik zou ook eens graag een brow treatment bij Benefit willen laten doen.

  5. Pingback: Eke's week: week 2 met eindelijk een vakantie geboekt en twee keer ziekenhuisbezoek - EkeBrouwer.nl

  6. De blogbijbel is zeker geen slecht boek. Het is wat vrijblijvender dan bijvoorbeeld het Blogboek van Kelly van tales of the crib. De blogbijbel is meer voor de beautyblogger. Zoals jij. De twee kunnen perfect naast elkaar bestaan.

  7. Ik ben ook net een klein kind als het op mijn verjaardag aan komt 🙂 Ik vind het heerlijk om hem te vieren. Helaas zitten we dit jaar op mijn verjaardag middenin een verhuizing met verbouwing dus op mijn verlanglijstje staan mensen die willen komen helpen klussen, haha. Die koptelefoon is heerlijk kitsch, fantastisch! Maar mijn favoriet van jouw lijstje is de klok, die vind ik heel gaaf! Even onthouden dus 😉

  8. Pingback: Shoplog: Xenos en Action - EkeBrouwer.nl

  9. Pingback: What did I get for my Birthday? - EkeBrouwer.nl

  10. Pingback: Brow Wax bij Benefit Brow Bar - EkeBrouwer.nl

  11. Pingback: Verlanglijstje voor mijn 34ste verjaardag - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.