Ik zag het al bij een aantal bloggers zoals Elise Joanne en ByAranka voorbij komen: L’Oréal Paris Kristina Bazan Make-up Kit. Eerst twijfelde ik nog nog. Ik heb al zoveel make-up in soortgelijke kleuren, dus deze heb ik eigenlijk niet nodig.

Toch bestellen?

Na een rukweek besloot ik hem toch te bestellen, ik vond dat ik mezelf wel even mocht verwennen. Vooral de prijs van het kitje (€ 29,95), maar zeker de daadwerkelijke waarde (€ 77,95) spraken mij aan en het feit dat er een mascara in zit waar ik benieuwd naar was. Ik kocht hem bij Bol.com, dat is trouwens ook de enige plek waar je hem kunt kopen.

Kristina Bazan?

Ik moet eerlijk bekennen, ik heb even moeten googlen. Wie is Kristina Bazan? Zij blijkt dus een internationale blogger te zien die meer dan twee miljoen volgers heeft op Instagram en maandelijks twee miljoen views heeft op haar website. Zij mocht samen met L’oréal een aantal make-upproducten ontwikkelen. Zo is er naast het Make-up kitje ook een nagellaksetje (ik heb het linkje van dit setje naar mijn man gemaild als hint, haha).

Wat zit er in L’Oréal Paris Kristina Bazan Make-up Kit?

Je zal nu wel denken: heel leuk hoor allemaal, maar wat zit er in L’Oréal Paris Kristina Bazan Make-up Kit? Dat kun je natuurlijk zien in de onderstaande video waar ik je de producten laat zien en er een look mee maak. Maar ik zal niet flauw doen, als je beloofd dat je de video ook gaat kijken 😀

L’Oréal Paris Kristina Bazan Smoking Nudes Beauty Box bevat een selectie van 5 exclusieve L’Oréal Paris Makeup designer producten, waarmee in 2 stappen gemakkelijk de Smoking Nude Make-up Look gecreëerd kan worden:

Stap 1. Creëer een intense Eye Look met:
– Nude oogschaduw palette voor de perfecte Smoky eyes,
– Super Liner Perfect Slim om échte cat eyes te creëren en
– Volume Million Lashes Extra Black om je intense oogopslag compleet te maken

Stap 2. Creëer dé perfecte nude Lip Look met :
– Lip liner Couture 630 om je lippen te definiëren
– Color Riche nude lipstick 630 om je glamorous Lip Look helemaal af te maken

Kijk hieronder natuurlijk ook de video, waarin ik naast de unboxing en de look ook een hoop vertel over mijn toekomstplannen!

 

4 Comments

  1. Wat een mooi doosje, ik hou altijd van make-up setjes. Ik dacht ook gelijk die moet ik hebben, maar het was goed dat ik even het filmpje keek, want toen zag ik dat ik dat nude oogschaduw palette al heb, oeps!

    • Eke Reply

      Hahaha, dan is het vast het bestellen niet waard! Bol.com heeft trouwens meer producten uit deze lijn. Ook drie prachtige nagellakjes!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.