Ik heb een rustige week 42 voor de boeg, maar dat vind ik soms ook gewoon heerlijk. We kunnen dan altijd nog wilde plannen maken, toch?

Zondag

video unboxing styletone

In de ochtend, na ons gezamenlijke weekendontbijtje, gingen man en kind een stuk fietsen. Had ik mooi even de tijd om op te ruimen en wat video’s op te nemen. Vooral de mislukte Styletone-unboxing moest over! Gelukkig ging dit vlekkeloos!

Ik was al een aantal dagen mijn social media-kanalen aan het promoten, dit omdat ik een winactie uit had staan. De Goodie Bag zou ik gaan verloten zodra ik op Facebook, Youtube en Instagram 100 volgers zou hebben. Facebook bleef een tijdlang achter, maar ik heb het gehaald!

En de gelukkige winnares is geworden:

Bo Frieling

Maandag

Door de extra promotie voor mijn winactie en het plaatsen van mijn wekelijkse artikel, heb ik zondag een bezoekersrecord gehad: 188 views! Ben ik toch wel even een partijtje trots op hoor, haha.

Verder kwam vandaag mijn Unboxingvideo van Styletone online. Geen live unboxing, maar wel een fijne video met veel info!

Geen foto’s helaas vandaag, omdat ik fototechnisch niet zo’n boeiende dag had: werken en daarna een avondje gaar Netflixen.

Dinsdag

Jullie weten het inmiddels wel: op dinsdag ben ik vrij en is het Max&Mamma-dag. We besloten een lekker relaxed hangdagje thuis te houden.

20161018_103555

Een beetje tegen mijn principes in, want ik wil niet dat Max te veel filmpjes kijkt, kreeg Max de tablet op schoot. Zo kon ik even “heerlijk” de was opvouwen.

Je mag het best weten, ik ben geen huishoudelijk type. Erger nog, ik heb er een enorme hekel aan. Dus ik doe enkel het hoognodige (in mijn ogen dan) en doe liever dingen die wel leuk zijn. De wasmanden hierboven waren overvol en het begon nu vervelend te worden om telkens door die manden heen te moeten ploegen, dus ik moest er echt aan geloven.

20161018_122838 20161018_124746

Daarna was het tijd om appelflapjes te bakken. Dit soort dingen doe ik echt te weinig, vooral ook omdat ik niet zoveel geduld heb en Max graag wil helpen, maar het ging prima! Gelukkig is het ook niet bizar veel werk. Het belangrijkste: ze waren heerlijk!

Ook kwam vandaag mijn artikel over de Beauty Swap van afgelopen zomer online. Ik kreeg op het artikel leuke reacties en dat is natuurlijk altijd fijn!

Woensdag

Vandaag weer aan het werk, een hele dag receptie. Ik moet bekennen dat ik het erg zwaar vind. Zoals je misschien weet, is mijn gehoor niet heel erg goed en kost het mij bakken energie om goed te luisteren. En ja, ik heb een gehoorapparaat, maar geloof me, dat is niet in alle opzichten fijn. Het versterkt ALLE geluiden. Dus ook de klok, een deur die aan het einde van de gang dichtgaat etc. Maar goed, ik was dus ook zo gaar als een klontje na een dag werken, wat deze charmante foto opleverde, haha.

gaar

Donderdag

Het weekend is in zicht!

Nog een dagje werken en dan weer lekker vrij! Ondanks een half dagje receptiewerk heb ik toch nog wel wat werk kunnen verzetten.

Vandaag kwam mijn Eke’s Empties-video online. Ik nam deze alweer even geleden op, toen ik wat extra tijd had.

Na het werk haalde ik een blij jochie op van de “Boerderij” en tot zijn grote verrassing had Jeroen pannenkoeken gebakken.

Tinkers

’s Avonds plofte ik neer op de bank en onze obesikat Tinkie kwam gezellig bij mij op de leuning liggen om me aan te kunnen staren, haha.

Ook deed ik wat bestellingen op Aliexpress. Ik bestelde 25 items, waaronder een horloge, wat sieraden, foute Sinterklaaskadootjes voor de Sinterklaasviering met collega’s en wat beautytools. Zodra alles binnen is, volgt er natuurlijk een video! Volgende week komt er sowieso een mini shoplog-video online van eerder bestelde items.

bestelling Aliexpress

Vrijdag 

Vandaag op de fiets naar de huisarts samen met Max. Hij wil niet meer in het voorzitje, wat ik stiekem wel jammer vind. Ik vond het altijd zo gezellig kletsen als hij voor zat en nu hoor ik hem ook amper. Maar goed, toch weer acht kilometer weggetrapt in totaal, haha.

Voorzitje

Max was erg moe en besloot een hele middag te slapen. Om 17.00 uur haalde ik hem er toch echt uit, want we gingen zoals elke vrijdag bij mijn ouders eten. Wat ik mij overigens elke keer voorneem, is om een foto te maken van het eten, maar deze keer bedacht ik me dat pas tijdens het toetje, hahaha.

Toetje

’s Avonds ging Jeroen hardlopen en ik pakte mijn laptop erbij om wat te klooien met Windows Movie Maker. Superleuk programma waarmee ik mijn video’s wat gelikter mee probeer te krijgen. Wordt vervolgd!

Zaterdag

We ontbeten met zijn drieën en daarna gingen we met Jessica en Ninthe naar de Oostvaardersplassen (een groot natuurgebied in Lelystad) om het Kabouterpad te lopen. Dit is een korte wandelroute van ongeveer 1,5 km waarin kinderen naar kabouters moeten zoeken. Tussendoor kun je allerlei leuke opdrachten doen. De kinderen krijgen een kaboutermuts en een rugzakje met een koekje en een pakje drinken. Door heel Nederland kun je deze Kabouterpaden vinden en op de site van Staatsbosbeheer kun je hier meer informatie over vinden.

Kabouterpad

Toen we klaar waren reden we door naar Amersfoort waar Jeroen bij Body&Fit-shop een nieuwe voorraad eiwitten en voedingssupplementen kocht. Deze kan hij goed gebruiken, want hij sport enorm veel. Rond een uur of drie waren we weer thuis, eigenlijk wat te laat voor Max zijn middagslaapje, maar hij was meteen vertrokken toen we hem op bed legde.

In de avond werd het echt weer even tijd dat Jeroen en ik “samen-tijd” maakten. We doen dit veel te weinig en kruipen meestal direct achter onze laptop ’s avonds. Vanavond dus samen op de bank met een compromisfilm, haha. We houden zo niet van dezelfde dingen, dus komen we al snel uit op netnietfilms.

Dat was week 42 alweer, lieve mensen! De komende week opnieuw niet veel spannends gepland staan. Als het goed is, zal de bezetting op mijn werk ook wat beter zijn waardoor ik alleen woensdag achter de receptie hoef te werken. Dat zal zeker fors schelen in mijn vermoeidheid. Zaterdag ga ik lekker High Tea-en met Erica, het is alweer drie maanden geleden dat we elkaar zagen, dus bijkletsen maar!

 

 

 

 

3 Comments

  1. Klinkt als een gezellig weekje Eke, je appelflappen zien er heerlijk uit!
    Ik heb trouwens het idee dat wij in dezelfde regio wonen? 😀

    • Eke Reply

      Ze waren ook heerlijk, Irma 😀 En je vermoedens kloppen. Ik woon in de parel van Flevoland, Lelystad. Hahaha. Jij NOP gok ik?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.