Jeetje mensen, het duurt nog maar een week of 11 en dan is het alweer Kerst! Week 40 is alweer bijna voorbij en het is weer tijd voor een nieuwe Eke’s Week. De komende tijd heb ik ontzettend veel leuke dingen gepland staan, dus de tijd vliegt vast voorbij!

Maar nu eerst maar eens een blik op de afgelopen week!

Zondag

We konden weer heerlijk uitslapen met zijn drietjes en na een gezellig ontbijtje kleedden we ons aan en kwamen mijn schoonouders langs. Jeroen is maandag jarig en ondanks dat hij het niet viert, kreeg hij toch hele leuke kadootjes van hen.

Daarna mocht ik aanvangen met mijn zondagse klusje, de was!

20161002_160622

Verder deden we, op boodschappen na, niet heel veel boeiends.

Maandag

20161003_090925

Onderweg naar Almere maakte ik deze prachtfoto. Je kan zeggen van Lelystad, waar wij wonen, wat je wilt, maar de natuur is echt prachtig!

Ook shopte ik aan het eind van de dag nog wat items bij Action. Ik vond de lipstickhouders erg handig, vond twee leuke petten voor mijn oudste broer en kocht nog wat andere dingetjes.

Dinsdag

De eerste Max&Mamma-dag weer van deze week! Nadat we iets na 9 uur wakker waren, lazen we nog wat boekjes op bed. Daarna gingen we naar beneden en aten we lekker wat fruit, want Max had geen zin in een broodje.

fruit

Nadat we ons hadden aangekleed wandelden we samen nog een rondje door de buurt en deden we een boodschapje.

voorgerechtjes

’s Avonds had ik een afscheidsetentje van een collega bij de plaatselijke wok. Hoewel ik het eten daar kwalitatief niet heel bijzonder vind, wist ik toch wat lekkere dingen op te scheppen.

dessert

Woensdag

Ik was erg benieuwd hoe mijn artikel over mijn Spray Tan-ervaring van dinsdag gelezen was. Ik was blij verrast, want ik trok de meeste bezoekers sinds dat mijn website gelanceerd is op 1 september! Whoehoe!

Statistieken

En toen was het alweer avond! Samen met mijn nichtje Maaike ging ik, net als vroeger, naar de bioscoop. 100 jaar geleden keken we samen de eerste twee delen van Bridget Jones, dus ook dit deel moesten we zien!

Bridget Jones

De film was hilarisch, net als vroeger. Maar jemig, wat worden die acteurs ouhoud! Dan krijg je even een reality check dat je zelf ook geen 20 meer bent!

Overigens vond ik de bioscoop echt zwaar ruk. Deze zit tegenwoordig in het theater, maar man, wat een krappe bende. Vier rijtjes, maar dan wel opgehokt als een kistkalf. Ik denk dat ik niet snel weer naar deze bioscoop ga.

Bioscoop

Donderdag

Jeroen en ik hadden al een tijdje geleden samen een dag vrij gepland om wat leuks te doen. Max ging naar de opvang en wij reden door naar, jawel, Duitsland. Niet zonder reden natuurlijk, want ik wilde graag naar DM Drogerie!

DM

We startten in Nordhorn, bij een DM-filiaal waar ik nog niet eerder was geweest. Daarna door naar filiaal twee waar ik in april mijn eerste “DM-ervaring” had, hahaha.

Angela van Ilovebudgetmakeupnl gaf al aan dat het merk P2 niet meer in de filialen in Nordhorn te krijgen was. Best balen, want ik had een paar leuke producten op mijn lijstje staan van dit merk. Ik keek Jeroen even lief aan en kon hem overhalen om toch nog even door te rijden naar Gronau, in de hoop dat daar wel producten van P2 te vinden waren. En ja hoor! Goed geslaagd konden we weer terug naar huis!

inhoud tas

Vrijdag

Normaal kunnen Max en ik op onze Max&Mamma-dag rustig wakker worden, maar vandaag werd de wekker gezet. We gaan op kraambezoek bij een vriendin van mij, die alweer veel te lang geleden een dochter heeft gekregen. Ik vind het plannen van zo’n kraambezoek best lastig. Ik wil me natuurlijk niet opdringen door te vroeg te zijn, maar dit was wel een beetje aan de late kant.

Toen we weer thuis waren, aten we een broodje en legde ik Max op bed. Ik maakte mij klaar om een DM Shoplog op te nemen en maakte per ongeluk wat selfies 😀

20161007_141650

Max besloot zijn middagdutje te skippen, dus toen ik klaar was met het opnemen van mijn video haalde ik hem uit bed. Aan het einde van de middag moesten Max en Jeroen naar de kapper. Altijd wel even spannend, want Max kan best verlegen zijn. Nadat ik zijn jas uitdeed huppelde hij direct naar het speelgoed, waar hij eerder al snel aan mij bleef plakken, heel fijn dus!

2016-10-08-14-57-42

Nadat de mannen er weer strak uit zagen, gingen we naar mijn ouders. We proberen daar elke vrijdag te eten en dan eten we lekker patatjes!

’s Avonds zaten we klaar voor Suits, maar blijkbaar is dat gestopt. Jammer! Jeroen zapte langs zeer saaie programma’s, dus ik struinde Aliexpress maar wat af en ging redelijk op tijd naar bed.

Zaterdag

Normaal ben ik vrij op tijd wakker en ga er dan uit en haal Max ook direct uit bed en laat Jeroen verder slapen. Maar nu ging Jeroen er uit met Max en kon ik even blijven liggen, heerlijk! We ontbeten lekker samen en de mannen gingen de verlichting van de auto fixen en ik kon even relaxed douchen. Na de lunch ging Max slapen en werkte ik wat aan doelen en een plan om deze te bereiken voor mijn website.

20161008_181940

Ik ging lekker even bezig met make-up, dit is mijn look geworden. Ik gebruikte de HD Liquid Coverage Foundation van Catrice, wat producten die ik kocht bij DM: mijn nieuwe palette van Maybelinne, de bronzer en highlighter van P2 (deze producten kun je zien in de shoplog van DM die nog online komt) en Lip Lingerie van NYX.

20161008_192821

We gingen sushi eten met mijn oudste broer Berend en zijn vriendin Cyrina, heerlijk! Dit doen we een aantal keer per jaar. Heel toevallig kwamen mijn jongste broer en vrouw bij hetzelfde restaurant eten en schoven gezellig bij ons aan.

Het was een vrij pittig weekje qua drukte, maar wel enorm leuk! De komende week heb ik nog niet heel veel plannen, ik ga in ieder geval High Tea-en met mijn vriendin Sharon.

Tot snel!

Liefs,

Eke

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.